DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Lara Fabian a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină pe 3 februarie la Sala Palatului din Bucureşti.

Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, motivând că organizatorii au refuzat să o plătească, pentru a patra oară la rând.

„Sunt în Bucureşti, în camera mea de hotel… şi simt o tristeţe profundă deoarece trebuie să vă anunţ că show-ul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea sau de voinţa trupei şi echipei mele”, a scris cântăreaţa pe pagina de Facebook.

„Sunt furioasă pentru că pentru a patra oară la rând, persoana care se ocupă de turneul internaţional (nu include Franţa şi turneul din Franţa), şi care ar trebui să mă plătească pentru spectacolele noastre, nu o face”, a continuat aceasta.

Spectacolul face parte din „50 World Tour”, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, „Papillon”.

La sfârşitul anului trecut, Lara Fabian a anulat concertele pe care trebuia să le ţină la Craiova, pe 17 noiembrie, și la București, pe 18 și 19 noiembrie, din cauza unei infecții pe care o contactase în acea perioadă.

My friends,I wrote « my friends » because you are a big part of my life… and I will be very sincere with you … as…

Publicată de Lara Fabian pe Luni, 3 februarie 2020