DISTRIBUIȚI

Diseară se vor încheia 4 dintre grupele Ligii Campionilor, din care deocamdată doar două echipe și-au asigurat calificarea FC Barcelona și RB Leipzig.

De la ora 19:55 sunt meciurile din Grupa E. Napoli trebuie să o învingă acasă pe Genk, echipa lui Ianis Hagi, care a luat un singur punct până acum, chiar italienilor, în meciul tur, 0-0.

Între timp, deținătoarea trofeului, FC Liverpool va juca în Austria cu RB Salzburg și n-are voie să piardă, fiindcă poate fi depășită de adversari, învinși cu 4-3 pe “Anfield Road”. FC Liverpool are 10 puncte, Napoli 9, iar Salzburg 7.

Restul meciurilor sunt de la ora 22:00. FC Barcelona a ajuns la Milano, pentru meciul cu Internazionale, fără Messi și Pique, menajați.

Dacă înving italienii li se alătură catalanilor în primăvară indiferent dacă Borussia Dortmund câștigă pe teren propriu cu Slavia Praga. Inter este avantajată de rezultatele directe cu Borussia – cele două fiind acum la egalitate de puncte.

În Grupa G, se vor juca meciurile Olympique LyonLeipzig și Benfica Lisabona Zenit Sank Petersburg. Nemții sunt calificați, au 10 puncte, francezii și rușii câte 7, iar portugheziii 4 puncte.

În fine, Chelsea trebuie să câștige acasă cu Lille – situație în care Ajax și Valencia se luptă în meci direct pentru celălalt loc. Olandezii se califică și cu o remiză, fiindcă sunt lideri – cu 10 puncte, în timp ce spaniolii și englezii au câte 8.