DISTRIBUIȚI

Abordând un subiect mai personal, Dan Negru, unul dintre cei mai longevivi și de succes oameni din televiziune recunoaște faptul că dorește să își țină copiii departe de showbiz: „Încerc să-mi țin copiii departe de lumea showbiz-ului, sunt vedete care vin în casă, iar cei mici nu știu că ei sunt vedete și că apar la televizor. Îi ținem departe de lumea asta.”

Dan Negru a fost invitatul lui Toader Păun în Clubul de Weekend, iar celebrul prezentator TV a vorbit despre notorietate, piața de publicitate din România, dar și familie.

„Dacă voiam să nu se scrie despre mine, mă duceam și lucram într-o bibliotecă. Nu m-a obligat nimeni să intru în gura oamenilor, am făcut-o de bună voie, nu mă deranjează nimic”. Astfel comentează  Dan Negru  articolele apărute în presă care, de multe ori, îi răstălmăcesc vorbele.

Întrebat dacă e greu să fii vedetă, Dan Negru spune că piața media din România este, de fapt, ”un chioșc”.

„E o piață săracă în România, piața din Ungaria e mai mare decât cea din România, în condițiile în care Ungaria are un sfert din populația noastră”, a subliniat Dan Negru în Clubul de Weekend.