DISTRIBUIȚI

Născut la 10 martie 1944, Carlos Ray „Chuck” Norris este un legendar actor american, care și-a câștigat faima în filmele de acțiune.

Cel mai cunoscut este rolul din serialul „Walker, Texas Ranger”, în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul „Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”, lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic.

Printre filmele în care a mai jucat Chuck Norris se numără „The Student Teachers” în 1973, „A Force of One” în 1979, „An Eye for an Eye” în 1981, „Hero and the Terror” în 1988, „Wind in the Wire” în 1993, „Martial Law” în 1998, „The President`s Man2 în 2000, 2The President`s Man: A Line in the Sand2 în 2002, „The Cutter” în 2005, iar cel mai recent film al său este „The Expendables 2″, apărut în anul  2012.

În mediul online, starului îi sunt atribuite o serie de superputeri, multe inspirate din scenele în care acesta a jucat pe marile ecrane.

Chuck Norris, sursa celor mai viralizate glume în reţelele de socializare

Chuck Norris este cel despre care se spune că poate să aplaude cu o singură mână şi să bea zilnic 44 de pahare , dintr-o singură înghițitură, fară ca alcoolul să aibă curaj să-i intre în sânge.

Chuck Norris – fost polițist texan – este singurul care a prins și amendat un radar, pentru viteză neregulamentară. Tot el a ținut în viață, la terapie intensivă, niște aparate care nu mai aveau energie.

Chuck Norris, singurul actor care nu se preface atunci când îți dă replica – fost partener de antrenament de-al lui Bruce Lee – a bătut un text la mașină până și-a cerut scuze pentru toate greșelile gramaticale făcute.

Se știa despre Chuck Norris că a reușit să numere până la infinit de două ori. Performanța lui e însă cu mult mai mare. El știe chiar și cum se încheie ‘Tânăr și neliniștit!, dar și unul dintre discursurile lui Klaus Iohannis.

Când era mic, Chuck Norris a făcut insolație… noaptea. De altfel, de-atunci întunericul îl știe de frică și îi spune Bau-Bau.

Despre Chuck Norris internetul mai spune că e singurul care a făcut o ceapă să plangă și singurul care l-a văzut pe Hrușcă în slip.